Henkilövalmennuksella lisäät kykyjäsi, keinojasi ja kapasiteettiasi. Oletko haastavien tilanteiden edessä? Haetko uutta suuntaa urallesi? Kaipaatko lisää rohkeutta, energiaa tai tasapainoa?

Oma ajattelusi on tärkein voimavarasi! Autan sinua hyödyntämään omaa potentiaaliasi, tekemään tietoisia valintoja ja saavuttamaan tavoitteitasi.  Haluatpa muutosta mihin elämänalueeseen tahansa, neurotieteeseen perustuvan coachingmetodin avulla saavutat selviä tuloksia.
Sparraaja tiukkoihin tilanteisiin
Kun perusasiat on saavutettu, mielen voi vallata “tässäkö tämä oli”-fiilis? Tai kun elämässä tapahtuu muutoksia, kuten uuden työn löytäminen, työssäjaksamiseen liittyviä haasteita tai vaikka äitiyslomalta töihin palaaminen, coachin työkalujen avulla pystyt selkeyttämään ajatuksiasi neutraalilla ja ratkaisukeskeisellä tavalla. Coach on kumppani, joka sparraa sinua eteenpäin tiukoissakin tilanteissa.
Yksilöcoachausta
Tarjoan yksilöcoachausta kasvotusten tai puhelimitse/skypellä 3, 6 ja 10 session paketteina. Yksi sessio kestää 1-1,5h. Parhaimman tehon coachauksesta saa, kun sessiot pidetään n. 2 viikon välein. Aina voimme sopia myös täysin yksilöllisen ja juuri sinun tarkoituksiisi sopivan kokonaisuuden.

Coachingpaketit:

  • 3 session pakettisopii parhaiten yksittäisen haasteen tai ongelman avaamiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen. Vaivaako mieltäsi jokin asia, jota olet pyöritellyt mielessäsi jo pitkään? Olisiko nyt aika päästä asiassa eteenpäin? Minä voi auttaa sinua löytämään ratkaisun.
  • 6 session paketissaon mahdollista pohtia elämäntilannetta ja tavoitteita jo hieman laajemmin. Mielessäsi on ehkä jo joitain tavoitteita, joita haluaisit saavuttaa, mutta käyntiin pääseminen tuntuu vaikealta. Tunnetko omat arvosi ja vahvuutesi? Onko oma mindsettisi jarru vai kaasu?
  • 10 session paketti on paras silloin, kun haluat tutkia elämääsi ja tavoitteitasi syvemmin ja/tai haluat pysyvää positiivista muutosta ajatteluusi, uskomuksiisi, tottumuksiisi ja toimintaasi. Merkittävien pysyvien muutosten aikaansaaminen omassa elämässä edellyttää pitkäkestoisempaa fokusta, jolloin 10 session paketti toimii parhaiten.
Miten etenemme
Ennen coachingprosessin aloittamista juttelemme lyhyesti puhelimessa tavoitteistasi, ja samalla voimme tunnustella, miten kemiamme pelaavat. Coaching on aina ehdottoman luottamuksellista. Toimiakseen hyvin, coaching edellyttää rehellisyyttä ja avoimuutta. Oma sitoutumisesi prosessiin takaa parhaan lopputuloksen! Ensimmäisen varsinaisen coachingsession jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa. Jos et halua, en veloita ensimmäisestä sessiosta mitään.
Mitä coachingprosessissa tapahtuu?
Coachingprosessissa avaan ja laajennan ajatteluasi sekä autan sinua asettamaan itsellesi merkityksellisiä tavoitteita ja ottamaan reiluja askelia niitä kohti. Prosessi on energisoiva ja se lisää tietoisuuttasi omista sisäänrakennetuista käyttäytymis- ja ajattelumalleistasi (usein rajoittavista sellaisista). Elämässä menestymisemme pahin este on useimmiten me itse. Coaching keskittyy eteenpäin menevään ajatteluun ja on ratkaisukeskeistä. Coachingprosessissa pohditaan sitä missä haluaisit olla ja miten sinne pääset. Aikaa ei juurikaan käytetä sen pohdintaan, miksi asiat ovat niinkuin ovat. Coachaamiseni perustuu nykyaivotieteen ja positiivisen psykologian viimeisimpiin oppeihin ja sen taustalla on vahva tieteellinen tutkimus.
Mitä asiakkaani kertovat kokemuksistaan:

“Eeva on ammattitaitoinen ja osaa ohjata keskustelun oikeaan suuntaan siten, että asiakas löytää voimavaransa. Eeva sai minut erottamaan oleellisen epäoleellisesta ja näytti miten pienet askeleet tekevät suuren muutoksen. Eeva onnistui luomaan miellyttävän ja luottamuksellisen keskusteluyhteyden ja hänen ansiostaan muistin, että voin saavuttaa kaiken, mitä oikeasti päätän ja tahdon.”

“Eeva asked good questions that gave me new perspective to my topic. She was encouraging and all sessions were very positive. I always felt energized after the sessions. Eeva also challenged me to get out of my comfort zone.”

“Eevan perusolemus on aina positiivinen ja hän saa minut innostumaan ja ajattelemaan asioita uudella tavalla. Kun itsellä tulee se tunne, että “nyt ei oma ajattelu etene”, niin Eeva saa minut taitavasti avaamaan ajattelun ns. hanat uudelleen. Parasta tässä on ollut se, että coaching session jälkeen olo ja mieli on energinen, ja asioita työstää alitajuntaisesti, niin että se vaikuttaa toimintaan!”