CoachE ei tarjoile valmiita vastauksia. Hän haastaa ajattelemaan ja löytämään uuden reitin. Neurotieteen ja positiivisen psykologian uusimpia tutkimustuloksia hyödyntäen.

Eeva Jaakonmäen valmennusosaaminen toimii valmennustilanteessa loistavasti. Hänen asiantuntijuutensa, ilmaisunsa ja ote yleisöön sulautuvat hienosti yhdeksi kokonaisuudeksi. Se synnyttää kuulijassa taatusti halutun muistijäljen ja mahdollistaa valmennettavien henkilökohtaisen muutospolun alkamisen, mikä on edellytys koko organisaation muutoksen toteutumisessa. Eevasta huokuu se mitä hän opettaa. Suosittelen ehdottomasti, erityisesti sinulle, joka haluat kehittyä ja kehittää muitakin innostumisen voiman hyödyntämisessä.”

Matti Puolimatka,  Johtaja, Elintarviketurvallisuusvirasto

Eevan valmennuksesta jäi pelkkää positiivista mielikuvaa. Eeva saavutti nopeasti läsnäolijoiden luottamuksen, esiintyi innostavasti ja huomioi jokaisen. Valmennus oli rentoa, hauskaa, mutta tärkeää asiaa. Harjoitukset olivat hyviä ja osuivat jokaiseen henkilökohtaisesti.”

Taru Rahkama, Asiakkuuspäälikkö, Lohjan kaupunki

————————————————————————————————-

Eevan tausta omin sanoin kerrottuna:

Oma taustani on juridiikassa. Asuin nuorena juristina ensin viitisen vuotta Brysselissä, jossa suoritin jatkotutkinnon ja työskentelin EU-instituutioissa. Tämän jälkeen vierähti kolme vuotta Varsovassa, jossa tein enemmän perinteisiä lakimiehen töitä. Suomeen paluun jälkeen matka vei KPMG:n kautta hetkeksi asianajomaailmaan, minkä jälkeen siirryin Soneralle lakimieheksi.

 

Vuonna 2008 lähdimme perheeni kanssa ulkomaankomennukselle ja nyt mukana olivat myös kaksi pientä lasta. Matka suuntasi ensin Johannesburgiin ja sieltä New Yorkin laitamille. Samaan aikaan eräs tuttavani aloitti coaching opinnot ja otti minut harjoitusasiakkaakseen. Coachingprosessin aikana sain otettua huimia askeleita monissa asioissa, joita olin siihen asti lähinnä pyöritellyt mielessäni. Vaikutuin coachingin voimasta!

 

Kesällä 2010 päätin itse aloittaa coaching opinnot, ja valitsin New York Universityn Coach Certificate –ohjelmaan. Neurotieteen ja positiivisen psykologian kiemurat veivät minut täysin mennessään. Löysin alueen, joka on äärimmäisen kiinnostava ja mikä tärkeintä (skeptiselle juristille) – myös tieteellisesti todistettua. Päätin lähteä seuraamaan uutta polkua.

 

Suomeen palattuani olen jatkanut aktiivisesti coaching opintojani. Viimeisimpänä Certified Business Coach Master tutkinto keväällä 2017.

Työssäni nautin siitä, kun näen asiakkaissani tapahtuvan muutoksen. Uudet ajatukset ja oivallukset syrjäyttävät vanhat tarpeettomiksi jääneet ajatusmallit ja elämä lähtee nousujohteiseen spiraaliin. Energia lisääntyy ja olemukseen tulee uudenlaista hehkua. On upeaa olla mahdollistamassa tällaista muutosta.

 

Olen Suomen Coaching Yhdistyksen (SCY) ja International Coaching Federationin (ICF) jäsen, sekä ICF:n sertifioima PCC-tason coach. Noudatan työssäni ICF:n eettisiä sääntöjä ja pidän huolta jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestäni.  Työkieliäni ovat suomi ja englanti.

 

Eeva Jaakonmäen LinkedIn CV:n löydät tästä 

 

CoachE:n löydät myös facebookista tästä linkistä