Coaching palvelut juristeille

Erilaisissa juristin tehtävissä yli 15 vuotta toimineena, tiedän minkälaisia haasteita juristeilla saatta olla arjessaan vastassa. Työtehtävien priorisointi, energiatason ylläpito ja oman mielen hallinta ovat taatusti joskus koetuksella. Uskon, että neurotieteen ja positiivisen psykologian tutkimukseen perustuvat oivallukset ovat suurena apuna juristin vaativaa työtä tekeville!

Juristeille suunnattujen ryhmävalmennusteni tarkoitus on auttaa oivaltamaan miten omalla toiminnalla ja oman mielen valmentamisella voi kohottaa tehokuutta, energiatasoa ja hyvinvointia.

Alla oleviin teemoihin paneutumisesta on hyötyä jokaiselle juristin tehtävässä työskentelevälle!

 

Inspiroivat alustukset tai minivalmennukset (kesto 1,5-3h)

Interaktiiviset ja inspiroivat minivalmennukset antavat oivalluksia ja positiivista energiaa!

  • 1. Aihe: Ymmärrä aivojasi – helpota elämääsi

    Jokaisen vaativaa ajattelutyötä tekevän juristin kannattaa ymmärtää neurotieteen ja positiivisen psykologian näkökulma tehokkaaseen työntekoon! Valmennuksessa kuullaan mitä rajoitteita ja vahvuuksia aivoillamme on ja miten niitä kannattaa arjessa huomioida ja hyödyntää. Valmennuksessa kuullaan myös oman energiatason johtamisen merkityksestä.

  • 2. Aihe: Myönteisellä asenteella koko kapasiteetti käyttöön!

    Valmennuksessa selviää miksi hyvin menestyvän juristin ei tarvitse (eikä kannata) olla kyyninen tai skeptinen. Ajattelumme ja asenteemme vaikuttaa tuloksiimme ja elämäämme. Tämän johdosta omaa ajatteluaan on hyvä oppia tunnistamaan ja kehittämään. Erityisesti riski- ja ongelmapainoitteista työtä tekevät juristit ovat vaarassa ajautua negatiivisen ajattelun kierteeseen, joka turhaan rajoittaa meitä.

Katso myös muita valmennuksia ”Yrityksille” otsikon alta!

Yksilöcoaching

Yksilöcoaching on tehokas tapa saavuttaa tuloksia ja lisätä itsetuntemusta.  Tarjoan yksilöcoachingia sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Katso yksilöcoachingista tarkemmin kohdasta Yrityksille tai Yksityisille.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mikä vaihtoehto olisi teille toimivin. Valmennuksia voidaan myös aina räätälöidä!