Coach Eeva Jaakonmäki

Millainen coach olen

Coachina olen rehellinen ja avoin, enkä pelkää nostaa kissaa pöydälle. Coaching sessiot eivät ole vain mukavaa jutustelua, vaan haastan asiakkaani tiukkaankin pohdintaan. Toivon kaikilta asiakkailtani aitoa valmiutta muutokseen/kehittymiseen ja halua tehdä töitä sen eteen.

Työssäni nautin siitä, kun näen asiakkaissani tapahtuvan muutoksen. Uudet ajatukset ja oivallukset syrjäyttävät vanhat tarpeettomiksi jääneet ajatusmallit ja elämä lähtee nousujohteiseen spiraaliin. Energia lisääntyy ja olemukseen tulee uudenlaista hehkua. On upeaa olla mahdollistamassa tällaista muutosta!

Olen Suomen Coaching Yhdistyksen (SCY) ja International Coaching Federationin (ICF) jäsen, sekä ICF:n sertifioima ACC-tason coach. Noudatan työssäni ICF:n eettisiä sääntöjä ja pidän huolta jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestäni.  Työkieliäni ovat suomi ja englanti.

Taustani

Oma taustani on juridiikassa. Asuin nuorena juristina ensin viitisen vuotta Brysselissä, jossa suoritin jatkotutkinnon ja työskentelin EU-instituutioissa. Tämän jälkeen vierähti kolme vuotta Varsovassa, jossa tein enemmän perinteisiä lakimiehen töitä. Suomeen paluun jälkeen matka vei KPMG:n kautta hetkeksi asianajomaailmaan, minkä jälkeen siirryin Soneralle lakimieheksi.

Vuonna 2008 lähdimme perheen kanssa ulkomaan komennukselle ja nyt mukana olivat myös kaksi pientä lasta. Matka suuntasi ensin Johannesburgiin ja sieltä New Yorkin laitamille. Kun saa etäisyyttä arkeen, on helpompaa alkaa miettiä suuria kysymyksiä, kuten “mitä minä haluan elämältäni?” ja “mikä minusta tulee isona?”. Omaa pohtimistani vauhditti Singaporessa asuvan tuttavani coaching opinnot. Hän otti minut harjoitusasiakkaakseen ja prosessin aikana sain otettua huimia askeleita monissa asioissa, joita olin sihen asti lähinnä pyöritellyt mielessäni. Vaikutuin coachingin voimasta!

Seuraavan kesänä päätin itse aloittaa coaching opinnot, ja valitsin New York Universityn Coach Certificate –ohjelmaan. Nykyneurotieteen ja positiivisen psykologian kiemurat veivät minut täysin mennessään. Löysin alueen, joka on äärimmäisen kiinnostava ja mikä tärkeintä (skeptiselle juristille) – myös tieteellisesti todistettua. Päätin lähteä seuraamaan uutta polkua.

Suomeen muutettuani olen jatkanut coaching opintojani. Sain toukokuussa 2012 päätökseen neurotieteeseen perustuvan Results Coaches – coach certification ohjelman. Lisäksi opintolistallani on ollut soveltavan positiivisen psykologian opintoja, mindfulness-opintoja, nlp-opintoja sekä yliopistolla neuro- ja kognitiivisen psykologian perusopintoja. Intohimoni alaa kohtaa on kasvava ja nälkä opiskella uutta on kova!

Ota yhteyttä, niin mietitään miten minä voisin tukea sinua omassa tarinassasi!